ок колега,ами може да се счита че вече се продава на части.има всичко засега
Известие
Collapse
No announcement yet.
Старата любов - 1.5 8v carby
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеКакво значи индикацията вдясно от дългите на таблото ?
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеСмукач бе келеш!Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениедърти комплексари с бавни коли
Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщениеИзбери си една от 2-те от подписа и да слагаме ключоветеНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Интересно, в началото малко като на дизел трака и като отвориш дросела ми се струва,че доста бавно реагира. Като гледам такива проекти и ми се иска пак да се завра в коша на някоя 33-ка. Успех нататък и дано всичко да е наред.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщениеТракането най в началото е щото така го е чул глупавият телефон...
...нататък има яко разминаване звук-картина
Бавното реагиране аз го нагласих нарочно...
...задържах на 1300-1500 об. за малко, за да се види как преде(работи зле).
Нагоре реагира много добре, ама си е яко дефорсак...няма компресия от едното недоглеждане като се сглобяваше...както и да е..
А пукането от карба мисля да го прави някой клапан, но ще стане ясно
В момента и така пердаши голфовете
Степента на сгъстяване в момента с главите с голямата камера идва 7,2:1 вместо стандартната 9,5:1
Това мога да го оправя по два начина:
- да сложа стандартните за дъртия 1.5 глави, както вече споменах
- или да бодна колянов вал 72 mm ход, буталата да ходят до края на блока и на практика да стане същия 1.6 боксер като в 145/6, но с карбуратори...
...тва последното е малко рисковано, защото има вариант да заминат сегментите ако отново се е образувал ръб по цилиндрите.
Да речем, че сте ме разбрали какво дрънкамAlfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
Comment